Weetje van de week

Wie kan en wil zelfpijpen? Wat je zelf doet, doe je altijd beter! Toch?

Welke mannen willen en kunnen zelfpijpen?

zelfpijpenZelfpijpen

Zelfpijpen of autofellatio is een seksuele handeling waarbij een man zichzelf oraal bevredigt. Het is dus eigenlijk een vorm van masturbatie. Net zoals een man zichzelf met zijn (één of twee) handen kan bevredigen kan hij dit ook met zijn mond gaan doen.

Het feit dat een man zichzelf graag zou pijpen hoeft daarom niet te betekenen dat hij homoseksueel is. Masturbatie duidt toch evenmin, per direct, op homoseksualiteit? Wanneer een man een afschuw heeft van homoseksuele handelingen hoeft hij daarom toch nog geen hekel te hebben aan zijn eigen geslachtsdeel? Het is dus helemaal net zo onlogisch wanneer een heteroseksuele (alsook een homoseksuele) man zichzelf op orale wijze wil bevredigen.

Autofellatio of zelfpijpen is in twee posities mogelijk. Ten eerste door sterk voorover te buigen. Ten tweede door in een koprol-positie te gaan liggen. Het vereist wel enige lenigheid. Vele mannen kunnen geen autofellatio uitvoeren, omdat ze niet lenig genoeg zijn en dus simpelweg niet met hun mond en hun tong tot aan hun penis geraken.

Eén op drie mannen zou wel lenig genoeg zijn om zichzelf te pijpen. Maar… Voor de mannen die, jammer genoeg, in dit laatste kamp vallen (2/3 is niet lenig genoeg); niet getreurd! Je kan steeds, Marilyn Mansongewijs, de twee onderste ribben laten weghalen om zo toch aan autofellatio of zelfpijpen  te kunnen doen. Je ziet: waar een wil is, is een weg hé! En wie wil pijpen, die pijpt!

DELEN